за нас

 
 
 

Зетов

 

BMW Сервис центар

 
 
 
 

Сервис за BMW возила

 
Сервисниот центар Зетов, нуди високо квалитетна услуга и професионалниот, одржување и врвен сервис на сите возила од марката BMW во Македонија.

Тимот е составен од автомеханичари и професионални работници со повеќегодишно искуство во работата. Сервисниот центар Зетов обезбедува стручни и специјалистички обуки за тимот, со цел проширување на знаењето и професионален напредок на вработените.


 
 
 
 
 

Сите услуги на едно место

 
  • Кoмпјутерска дијагностика
  • Отстранување на најсложени дефекти
  • Редовно и вонредно одржување
  • Механички и електронски интервенции од секаков вид
  • Дијагностика и сервисирање на клима уреди
  • Поправка на електрична инсталација
  • Редовно одржување и репарирање на автоматски менувачи
  • Кодирање и надградување на сите модули во возилото
  • Надградување на навигации
  • Половни делови за сите видови на BMW
 
 
 
 
 
 
 
 
 

12 месечна гаранција на делови

 
Во сервисниот центар се користат оригинални резервни делови и потрошен материјал со одлични цени и 12 месечна гаранција на истите.

Сервисниот центар Зетов ви стои на располагање за секакво прашање или проблем поврзан со вашето возило BMW!