За нас

BMW Сервис центар

ЗЕТОВ

Сервис за BMW возила

Сервисниот центар Зетов, нуди високо квалитетна услуга и професионалниот, одржување и врвен сервис на сите возила од марката BMW во Македонија.

Тимот е составен од автомеханичари и професионални работници со повеќегодишно искуство во работата. Сервисниот центар Зетов обезбедува стручни и специјалистички обуки за тимот, со цел проширување на знаењето и професионален напредок на вработените.

Сите услуги на едно место

  • Koмпјутерска дијагностика
  • Отстранување на најсложени дефекти
  • Редовно и вонредно одржување
  • Механички и електронски интервенции од секаков вид
  • Дијагностика и сервисирање на клима уреди
  • Поправка на електрична инсталација
  • Редовно одржување и репарирање на автоматски менувачи
  • Кодирање и надградување на сите модули во возилото
  • Надградување на навигации
  • Половни делови за сите видови на BMW

12 месечна гаранција на делови

Во сервисниот центар се користат оригинални резервни делови и потрошен материјал со одлични цени и 12 месечна гаранција на истите.

Сервисниот центар Зетов ви стои на располагање за секакво прашање или проблем поврзан со вашето возило BMW!

Контакт

Контактирајте не

Адреса:

ул. Климент Охридски 101 2400 Струмица Р. Македонија

Телефон:

+389 78 214944

+389 75 234116

Се вчитува...
Дојде до грешка. Ве молиме обидете се повторно
Вашата порака е испратена. Ви благодариме!