ЗЕТОВ - СЕРВИСЕН ЦЕНТАР ЗА
БМВ ВОЗИЛА ВО МАКЕДОНИЈА

- BMW -

Види повеќе

Услуги

BMW СЕРВИС ЦЕНТАР

BMW СЕРВИС

Сервисниот центар е комплетно опремен со специјален алат, опрема и професионалци со долгогодишно искуство во сервисирањето во кој се гарантира одржување и сервисирање на возилата BMW.

BMW КЛИМА СЕРВИС

Во сервисниот центар Зетов можете да направите детална и целосна проверка на системот за климатизација, да добиете сервисен извештај од нашите инженери и комплетен сервис – дополнување на фреон, или поправка на системот.

BMW ДЕЛОВИ

Зетов ви нуди широк асортиман на резервни делови со оригинален квалитет за вашето BMW. За врвни перформанси на вашето возило BMW, резервните делови се набавени директно од производителот – BMW.

Што велат нашите клиенти?

Високо професионален модерен сервис за сите видови BMW возила. Услуга и услови за секоја препорака.

- Ј. Костов

Доктор за BMW, непогрешлива дијагностика и сервис.

- Сашо Шарац

Експерти. Поздрав до Трајче и компанија.

- Љупчо Гичев

Одлична услуга, професионално, квалитетно и сѐ според договорот завршено. Сервисот е вистински пример за како треба да изгледа еден модерен и среден сервис. Секоја препорака!

- Кире Орцев

Одлична услуга, современ сервис по сите стандарди за квалитет.

- Дарко Ончевски

Нешто повеќе за нас

ЗЕТОВ

Сервисниот центар Зетов, нуди високо квалитетна услуга и професионалниот, одржување и врвен сервис на сите возила од марката BMW во Македонија. Во сервисниот центар се користат оригинални резервни делови и потрошен материјал со одлични цени и 12 месечна гаранција на истите.

Квалитетна услуга и професионалност

Во Сервисниот центар Зетов тимот е составен од гавтомеханичари и професионални работници со повеќегодишно искуство во работата. Сервисниот центар Зетов обезбедува стручни и специјалистички обуки за тимот, со цел проширување на знаењето и професионален напредок на вработените.

Контакт

Контактирајте не

Адреса:

ул. Климент Охридски 101 2400 Струмица Р. Македонија

Телефон:

+389 78 214944

+389 75 234116

Се вчитува...
Дојде до грешка. Ве молиме обидете се повторно
Вашата порака е испратена. Ви благодариме!