УСЛУГИ

BMW сервис ЗЕТОВ

Со секој сервис на возилото не само што придонесувате за Вашата активна безбедност, туку и се грижите за зачувување на вредноста на возилото и продолжување на неговиот животен век.

BMW сервис Зетов, нуди високо квалитетна услуга и професионалниот, одржување и врвен сервис на сите возила од марката BMW во Македонија Нашиот авто сервис е комплетно опремен со специјални и универзални дијагностички инструменти, специјален алат, опрема и професионалци со долгогодишно искуство во сервисирањето во кој се гарантира одржување и сервисирање на возилата BMW.Тимот на BMW сервис ЗЕТОВ е составен од автомеханичари и техничари со повеќегодишно искуство во работата и стручни и специјалистички обуки кое им обезбедува знаење и вештини за да се справат со секој аспект на квалитетно одржувањето на автомобилите. Нашата главна цел е задоволството на клиентите и безбедноста на нивните автомобили по патиштата. BMW сервис ЗЕТОВ нуди се на едно место:

Компјутерска авто дијагностика

Во BMW сервис Зетов нудиме компјутерска дијагностика за вашиот автомобил, што ви овозможува брзо и точно откривање на проблемите на вашиот автомобил и нивното решение.

Што вклучува компјутерската дијагностика во нашиот авто сервис?

Идентификација на проблемите: Со помош на најсовремената компјутерска технологија и софтверски алатки, нашите вработени ги анализираат електронските системи на вашето BMW возило за да идентификуваат проблемите и да ги прикажат на екран.

Детален извештај за грешките: Ќе добиете детален извештај за грешките кои се откриени во системите на вашиот BMW автомобил, што ви овозможува да ги разберете причините за неисправноста и потребните корективни мерки.

Професионални совети и решенија: Нашиот тим на искусни механичари ќе ви пружи професионални совети и решенија за решавање на проблемите, обезбедувајќи ви сигурност дека вашето возило е во најдобри раце.

Отстранување на најсложени дефекти

Ние припаѓаме на едно иновативно поколение каде што технологијата го води патот на нашиот секојдневен живот, вклучувајќи го и начинот на кој се однесуваме кон автомобилите. Но што се случува кога нашиот верен BMW пријател е со дефект?

Дефектите на автомобилот можат да бидат предизвик за нашето безбедно патување. Затоа, ние се посветуваме на отстранување на најсложени дефекти на вашето возило. Нашата екипа на стручни механичари се справува со сите предизвици, бидејќи секој дефект за нас е само прашање на време и вештина.

Од амортизери до електроника, од мотори до кочници, ние го разбираме вашиот BMW автомобил и ги оправуваме неговите недостатоци. Нашата цел е да го вратиме вашето возило на патот, безбедно и со потполно функционални перформанси.

Редовно и вонредно одржување

Нашиот тим во BMW сервис Зетов е посветен на тоа да ви обезбеди највисоко квалитетни услуги за редовно и вонредно одржување на вашиот автомобил. Ние ги разбираме потребите на нашите клиенти и се стремиме да им обезбедиме безбедно и безгрижно возење.

Што нудиме:

Редовно одржување: Нашата услуга за редовно одржување го вклучува комплетното профилактичко прегледување на вашиот автомобил. Од замена на масло и филтри до проверка на кочници, амортизери и системи за одржување на сигурност, ние го покриваме секој аспект на одржувањето на вашето возило.

Вонредно одржување: Кога се случи нешто неочекувано со вашиот автомобил, нашиот тим е тука да ви помогне. Од наједноставен до неочекувани комплицирани технички проблеми, ние обезбедуваме брзо и ефикасно вонредно одржување за да го вратиме вашиот BMW автомобил на патот.

Механички и електронски интервенции од секаков вид

Нашиот тим на искусни механичари и техничари е подготвен да се справи со секаков вид на механички и електронски проблеми на вашиот автомобил. Независно дали станува збор за моторни проблеми, проблеми со трансмисијата, електрични неисправности или било кој друг вид на дефект, ние гарантираме брзо и ефикасно решение.

Што нудиме:

Механички интервенции: Од замена на делови до комплексни поправки на моторот и трансмисијата, нашите механичари се способни да ги справат сите видови на механички проблеми со вашиот автомобил.

Електронски интервенции: Ние сме специјализирани за дијагностика и поправка на електронските системи на автомобилите, вклучувајќи ги системите за запалување, електроника за контрола на моторот, системи за безбедност и многу други.

Дијагностика и сервисирање на клима уреди

Дали клима уредот на вашиот автомобил не функционира како што треба? Ние сме тука да ви помогнеме да го решите тоа!

Нашиот тим на професионални техничари нуди дијагностика и сервисирање на клима уредите на автомобили, обезбедувајќи ви комфорно и пријатно возење во секое време на годината.

Што нудиме:

Дијагностика: Со помош на најсовремената технологија и алатки, го анализираме состојбата на вашиот клима уред и ги идентификуваме сите можни проблеми.

Сервисирање и поправка: Нашиот тим е квалификуван да ги решава сите видови на проблеми со клима уредите, вклучувајќи ги додавање на рефрижерант, поправка на компресори, замена на делови и многу други интервенции.

Проверка на ефикасност: По завршувањето на сервисирањето, го тестираме клима уредот за да се осигураме дека функционира најдобро можно и ви обезбедува пријатно возење.

Поправка на електрична инсталација

Вашата електрична инсталација на автомобилот претставува важен дел за функционирање на возилото. Доколку сте загрижени за неговата состојба или сте искусиле проблеми со електриката, ние стоиме на располагање да ви помогнеме.

Што нудиме:

Дијагностика на електрични проблеми: Нашите искусни техничари се способни да идентификуваат и дијагностицираат било какви електрични проблеми на вашиот автомобил.

Поправка на електрични дефекти: Од замена на осветлување до решавање на комплексни електрични неисправности, ви нудиме квалитетна и ефикасна поправка на вашата електрична инсталација.

Инсталација на дополнителни електрични уреди: Доколку сакате да го надградите вашиот автомобил со дополнителни електрични уреди, ние сме тука да ви помогнеме со нивната инсталација и приклучување.

Редовно одржување и репарирање на автоматски менувачи

Дали автоматскиот менувач на вашето BMW возило има потреба од редовно одржување или репарација? Ние сме тука да ви помогнеме да го задржите во најдобра состојба!

Што нудиме:

Редовно одржување: Нашите услуги вклучуваат комплетно редовно одржување на автоматскиот менувач, вклучувајќи ја и замената на трансмисиското масло, филтри и професионална дијагностика за да се осигураме дека работи без проблеми.

Репарации: Доколку вашиот автоматски менувач искусува проблеми како што се шкрепање, скокнување или неправилно менување на брзини, нашите механичари се способни да извршат сите потребни репарации и да го вратат во најдобра форма.

Кодирање и надградување на сите модули во возилото

Кога станува збор за кодирање и надградба на модулите во вашето BMW возило, ние сме ваш партнер за висококвалитетни услуги кои ќе го подобрат перформансите и функционалноста на вашиот автомобил.

Што нудиме:

Кодирање на модули: Нашиот тим на вработени е способен да изврши кодирање на различни модули во вашето BMW возило, вклучувајќи ги системите за безбедност, моторниот менаџмент, електронската опрема и други. Користиме најнови алатки и технологии за да се обезбедиме дека секое кодирање е изведено со прецизност и сигурност.

Надградба на модули: Доколку сакате да ги подобрите или надградите функциите на вашиот BMW автомобил, може да ви помогнеме. Од додавање на нови опции за комфор и удобност до надградба на системите за безбедност и навигација, ние сме тука да ви пружиме професионални совети и услуги за надградба на модулите во вашиот BMW автомобил.

Надградување на навигации

Вашата автомобилска навигација може да биде клучен дел од вашето искуство на возење. Ако сакате да ја подобрите и надградите навигацијата на вашиот автомобил, ние сме тука да ви помогнеме да го направите тоа.

Што нудиме:

Професионално надградување: Подготвени сме да ги извршиме сите потребни надградби на вашата автомобилска навигација со прецизност и внимание на детали. Од додавање на нови карти, ажурирање на софтвер или инсталирање на дополнителни функции, ние ќе го направиме вашиот систем на навигација уште пофункционален и удобен за користење.

Најнови карти и софтвер: Се обидуваме да ги обезбедиме најновите карти и софтвер за вашата навигација, за да ви обезбедиме најточни и актуелни информации за вашите патувања.

Нови и половни делови

Ги нудиме најдобрите нови и половни делови за сите видови на BMW модели, обезбедувајќи ви квалитетни и надежни решенија за вашиот автомобил.

Што нудиме:

Широк избор на делови од познати и проверени брендови: Нашата понуда на половни и нови делови за BMW вклучува широк спектар на делови за сите модели и години на производство. Од моторни делови, кочници, окачување, до додатоци и интериорни делови, ние ги имаме сите.

Квалитет и гаранција: Секој авто дел кој го нудиме е претходно испитан и проверен за квалитет, обезбедувајќи сигурност дека вашето возило е во добри раце. Ние гарантираме нашиот квалитет и надежност на секој дел кој го продаваме.

Пристапни цени: Нашата цел е да ви обезбедиме висококвалитетни авто делови по пристапни цени. Со нас, можете да очекувате одличен однос помеѓу цената и квалитетот на деловите.