УСЛУГИ

Услуги

BMW СЕРВИС ЦЕНТАР

BMW СЕРВИС ЦЕНТАР

Професионален сервис за сите видови на возила од BMW. Нашиот сервисен центар е комплетно опремен со специјални и универзални дијагностички инструменти, специјален алат, опрема и професионалци со долгогодишно искуство во сервисирањето во кој се гарантира одржување и сервисирање на возилата BMW.Сервисниот центар Зетов нуди се на едно место:

  • Koмпјутерска дијагностика
  • Отстранување на најсложени дефекти
  • Редовно и вонредно одржување
  • Механички и електронски интервенции од секаков вид
  • Дијагностика и сервисирање на клима уреди
  • Поправка на електрична инсталација
  • Редовно одржување и репарирање на автоматски менувачи
  • Кодирање и надградување на сите модули во возилото
  • Надградување на навигации
  • Половни делови за сите видови на BMW

BMW КЛИМА СЕРВИС

На кратко, услугата за BMW клима сервис ви овозможува да одржувате совршена клима при возење. Сепак, совршената клима не е само ограничена на температурата. Обезбедувањето пријатна кабина без прав и алерген е една од клучните улоги на системот за климатизација на вашиот BMW. За да го одржите совршено функционирањето на климатизацијата, препорачуваме да го користите системот често, како и да ги слушате советите на нашите стручни BMW техничари и инженери, редовно.

Во сервисниот центар Зетов можете да направите детална и целосна проверка на системот за климатизација, да добиете сервисен извештај од нашите инженери и комплетен сервис – дополнување на фреон, или поправка на системот.

BBMW ДЕЛОВИ

Зетов ви нуди широк асортиман на резервни делови со оригинален квалитет за вашето BMW. За врвни перформанси на вашето возило BMW, резервните делови се набавени директно од производителот – BMW.

12 месечна гаранција добивате на сите оригинални делови за BMW.

Нашиот магацин располага со голема залиха на оригинални резервни делови за BMW која регуларно и често се надополнува.

Ние сме посветени да ви дадеме најдобри понуди за оригинални резервни BMW делови.

Контакт

Контактирајте не

Адреса:

ул. Климент Охридски 101 2400 Струмица Р. Македонија

Телефон:

+389 78 214944

+389 75 234116

Се вчитува...
Дојде до грешка. Ве молиме обидете се повторно
Вашата порака е испратена. Ви благодариме!